COVID-19

Lieve gast,

We begrijpen dat je bezorgd bent over de situatie en willen daarom uitleggen wat wij eraan doen om jou een fijn en veilig verblijf te bieden. Als onderdeel van het bredere bedrijf Utrecht City Concepts houden wij de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Dit is belangrijk voor jou als gast en voor onze geliefde werknemers.

Er is extra veel aandacht voor het reinigen van ons hotel. Daarnaast zijn al onze werknemers op de hoogte van de actuele situatie en geïnstrueerd hoe zij daarop kunnen anticiperen.

In ons hotel werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM. De onderstaande maatregelen en aanpassingen zorgen ervoor dat jij op een veilige manier kunt genieten van jouw verblijf bij ons.

  • Dagelijkse gezondheidscheck van ons personeel en arriverende gasten. 
  • Graag een snellere incheck? Check online in! Zo voorkomen we drukte bij de front-office. Daarnaast zijn alle overige handelingen bij de front-office contactloos. 
  • We zullen je vanaf 25/09/2021 vragen naar een coronatoegangsbewijs; een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona.
  • Gasten en medewerkers kunnen hun handen desinfecteren bij aankomst. Wij zorgen natuurlijk voor de benodigdheden.
  • Geen handen schudden, high fives of knuffels maar een grote glimlach.
  • Ons hotel is cashless, je kunt dus alleen met pin en/of creditcard betalen. 

Annuleringsvoorwaarden
Wanneer je via onze eigen website de Best Available Rate boekt kun je tot 24 uur voor aankomstdatum jouw verblijf bij ons kosteloos annuleren.
Voorbeeld: je hebt gereserveerd voor een verblijf op 14/12/2021, je kunt dus annuleren tot 12/12/2021 23:59 CET. 

Heb je niet direct of via onze website geboekt dan gelden de annuleringsvoorwaarden van de desbetreffende partij en dien je contact met hen op te nemen.

Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Vriendelijke groet,

Management Utrecht City Concepts